Kom med i fællesskabet

Book et foredrag

Jeg kommer gerne ud på biblioteker, til foreningsarrangementer, sogneaftner og andre kulturevents. På denne side kan du se, hvilke foredrag jeg kan tilbyde, men spørg gerne, hvis du har særlige ønsker.

Book nu

Skriv om dit liv

4.000 kr.

Plus transport

Jeg møder mange, der tænker på at skrive deres livshistorie ned, men som enten ikke rigtigt er kommet i gang, eller som er gået i stå i processen. Dette foredrag præsenterer redskaber og gode råd om, hvordan man kan gribe processen an. Tilbydes også som workshop eller længere forløb med flere mødegange. Her aftales pris individuelt.

Book nu

Hvem fortjener min empati?

4.000 kr.

Plus transport

Med udgangspunkt i min bog “Nordpå” taler jeg om flygtningekrisen i 2015, hvad den gjorde ved os som danskere, og om der er forskel på udsathed. Nordpå skildrer en flygtningepiges rejse fra havet omkring de græske øer til Danmark, og samtidig fortælles historien om en dansk journalist, der midt i sin egen udsathed efter en traumatisk skilsmisse oplever at finde ny mening i at hjælpe andre. Foredraget er ekstra relevant i denne tid, hvor en ny flygtningekrise igen sætter Europa under pres.

Book nu

Digital litteratur

4.000 kr.

Plus transport

Hvad er litteratur? Med de nye digitale muligheder er litteraturen ikke begrænset til en stak beskrevne ark papir i et omslag. De fleste af os kender til e-bøger og lydbøger, men digital litteratur er meget mere end det. Digte på instagram, facebook-føljetoner, computerspil, multimodale tekster, installationer bestående af ord, billeder, lyde og tilskuerens interaktioner. Det er blot nogle få eksempler. Her udfordres tilhørernes forståelse af tekst, og der trækkes tråde tilbage til litteraturens ældste former, nemlig den mundtlige fortælletradition. Min baggrund for at beskæftige mig med dette emne er, at jeg selv har eksperimenteret med fortælleformen, og to af mine værker har deltaget i udstillinger om digital litteratur på bibliotekerne i Århus og Roskilde.

Book nu

Magisk realisme i litteraturen

4.000 kr.

Plus transport

En genre, som ligger tæt på mit hjerte, er den magiske realisme. Jeg bruger selv elementer fra genren i mine egne tekster, og dette foredrag trækker linjer fra oprindelsen hos latinamerikanske forfattere som Gabriel García Márqez og Isabel Allende over den japanske forfatter Haruki Murakami til vores egne Ib Michael, Peter Høeg og selvfølgelig også Karen Blixen. I dette foredrag kan også indgå oplæsning af uddrag fra mine egne romaner Trøske og Nordpå eller fra novellerne Spejling, Magisk og Drageblod, der alle er fra novellesamlingen Rust.

Book nu