Kom med i fællesskabet

Hvem er jeg?

 

Jeg er skrivecoach, forfatter og redaktør, og jeg står klar til at hjælpe dig med at skrive om dit liv. Skriv til mig på [email protected], hvis du har brug for mere hjælp, end mine onlinekurser kan give dig.

Jeg ejer virksomheden Kløvereng, som tilbyder online kurser i at skrive om sit liv, og som samtidig er et forlag for skøn- og faglitteratur.

Siden 2015 har jeg hjulpet folk med at redigere og få udgivet deres livsfortællinger. Jeg tilbyder en-til-en rådgivning om både indhold, sprog og form, og jeg tilbyder også korrekturlæsning og opsætning til tryk. Selv har jeg udgivet to romaner og to novellesamlinger – og mere er på vej.

 

Din livsfortælling er min passion

 

Tiden løber, og vi glemmer nogle gange at få fortalt de historier, som formidler vores vigtigste værdier.

Da min far døde, forsvandt muligheden for at få snakket med ham om hans liv og skrive det ned, sådan som jeg længe havde haft planer om. Jeg ved, at jeg ikke er den eneste, der har haft den oplevelse.

Det er min passion, at så mange som muligt får givet de bedste fortællinger fra deres liv videre. Udsæt det ikke - begynd i dag.

Med min baggrund som skrivecoach for utallige livsfortællinger, er du i trygge hænder, når du betror mig dine dyrebareste minder.

Hvad skriver jeg?

 

Som forfatter skriver jeg i flere genrer, ofte med særlig interesse for udsatte og mennesker på kanten, hvad enten jeg bevæger mig inden for realisme, magisk realisme, fantasy, science fiction eller over i nærheden af krimigenren.

Jeg har også beskæftiget mig en del med digital litteratur. Således vandt mit første digitale værk, Final Cut, Aarhusbibliotekernes konkurrence ”Litteratur uden omslag” i foråret 2016. Siden er der kommet flere til, i 2017-18 blogromanen Trøske, der deltog i udstillingen ”Fra a til 3D” på Roskilde Bibliotek i 2018, og flere kortprosaføljetoner i forbindelse med SoMe-eventet @februaryfiction, der har fundet sted hvert år i februar siden 2016.

 

Min baggrund

 

Min baggrund er en humanistisk cand.mag. med sidefag i skrivekunst. Gennem årene har jeg arbejdet som webudvikler i egen virksomhed, med kommunikation og administration og som freelance oversætter, korrekturlæser og redaktør.

Jeg er gift med Michael, har tre teenagebørn og bor i Kolding.

Gå ikke glip af mine gratis vejledninger og inspirerende artikler!

 

Få undervisning, motivationsboostere og nyt om kurser og aktiviteter direkte i din inbakke: